Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

КРУИЗИ

Круиз „Немско очарование, холандски мелници и белгийски шоколад“
Продължителност:  7 дни / 6 нощувки Транспорт:  Кораб
Маршрут
Германия - Холандия - Белгия

Дати на отпътуване
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Цената от 739 евро е на човек, настанен в двойна каюта с прозорец на долна палуба
Цената е за крайни клиенти

ПЪРВИ ДЕН
29.10.2020 г.
Кьолн
Настаняване на борда на МК „Елегант Лейди” от 15:00 ч. Свободно време за разходка в Кьолн. Следобедно кафе и сладки в Панорамния бар. Капитанът ще Ви приветства с коктейл за „Добре дошли“, последван от вечеря.
Нощувка.

ВТОРИ ДЕН
30.10.2020 г.
Амстердам
Закуска. Ще започнем деня с плаване по канала Амстердам-Рейн и от слънчева палуба ще се потопим в зеленината и красотата на Нидерландия. Около обяд пристигане в Амстердам - град, който впечатлява с комбинацията си от исторически забележителности, динамичен начин на живот и нечувана либералност. Обяд на борда. Възможност за брегова екскурзия - панорамна обиколка с корабче по каналите на впечатляващата холандска столица. След обяд свободно време за разходка или посещение на музеи. Вечеря на борда. След вечеря разполагаме отново със свободно време, за да се разходим в нощен Амстердам и да се насладим на красиво осветените мостове, канали и забележителни сгради. Отплаване късно през нощта.
Нощувка.

  • Брегова екскурзия Амстердам – северната Венеция
Наричан „ Северната Венеция“, Амстердам е град, който впечатлява със своите 160 канала и над 1000 моста. Плетеницата от канали, обграждащи централната градска част с нейните над 1 500 къщи- архитектурни паметници са включени в списъка на ЮНЕСКО и датират от златния XVII век на Нидерландия. Уникалната архитектурата на града може да бъде разгледана най-добре от вода, затова ще Ви отведем на живописен круиз по каналите. На борда на панорамно корабче ще плаваме по историческите канали, минаващи покрай очарователните лодки-жилища, елегантни имения на търговци, стари църкви и складове от XVI и XVI век и други исторически забележителности.
Включва: разходка с корабче
Продължителност: около 1,30 ч.
Цена: 23 евро

ТРЕТИ ДЕН
31.10.2020 г.
Хорн
Закуска и пристигане в Хорн - град, който завладява със своето уникално местоположение и неповторима атмосфера на отминали епохи. За да опознаем по-добре Нидерландия, Ви предлагаме брегова екскурзия до Заансе Сханс и Хорн (срещу допълнително заплащане). Ще Ви отведем до живописното селце на река Заан, което очарова със своите традиционни вятърни мелници, работилница за дървени обувки, холандска ферма за сирене и традиционни къщи от холандската златна епоха. Обяд на борда. След обяд- свободно време и плаване през красивите водни пътища на Нидерландия. Вечеря на борда.
Нощувка.

  • Брегова екскурзия Заансе Сханс и Хорн - живописните символи на Холандия
С автобус ще се отправим първо към Заансе Сханс, живописно разположен на река Заан и представляващ един уникален по рода си музей на открито. Ще се запознаем с историята на това интересно място и ще се насладим на романтиката и красотата на вятърните мелници и традиционните къщи от холандската Златна епоха. По време на престоя ни ще се разходим около мелниците отвън, ще разгледаме интериора на една работеща мелница, ще посетим мини стопанство с ферма за производство на сирена и ще посетим работилница за изработка на един от холандските символи - дървените обувки. След това ще се отправим към Хорн за пешеходна разходка в стария център. Със своето уникалното местоположение на самото крайбрежие и неповторима атмосфера на отминали епохи, Хорн е един от градовете със статут на паметник-град в Нидерландия.
Включва: автобус +музей+ пешеходен тур
Продължителност: около 4 ч.
Цена: 49 евро
Важно: Екскурзията не е подходяща за хора с ограничена подвижност

ЧЕТВЪРТИ ДЕН
01.11.2020 г.
Гент
Закуска и пристигане в Гент - един от най-красивите белгийски градове. Следва брегова екскурзия в града (срещу допълнително заплащане). Разхождайки се по калдъръмените улички, ще се запознаем с богатата история, култура и модерен облик на Гент. Обяд на борда. Следобед по желание и срещу допълнително заплащане брегова екскурзия до Брюж, наречен още „шоколадовата“ Венеция, заради романтичните си канали, избран за Европейска столица на културата през 2002 г., старият град на Брюж е включен и в Списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО и пленява със средновековния си дух и архитектура. Вечеря на борда и отплаване вечерта.
Нощувка.

  • Брегови екскурзии:

Гент - духовната столица на Фландрия
Трансфер с автобус до центъра на Гент - духовната столица на Фландрия и истинско туристическо съкровище. Градът е второто по големина пристанище на Белгия
(след Антверпен) и е построен върху многобройни островчета на мястото, където р. Лис се влива в р. Шелда. Прорязан от множество канали, Гент ни потапя в изключителната атмосфера на Средновековието и на своите красиви паметници. По време на пешеходна разходка по калдъръмените улички на стария град ще минем покрай катедралата, часовниковата кула, кметството, моста Сен Мишел, замъка на графовете на Фландрия и други интересни забележителности. Следва свободно време и връщане на кораба с автобус.
Включва: автобус+ пешеходен тур+ свободно време
Продължителност: около 3 ч.
Цена: 36 евро
Важно: Екскурзията не е подходяща за хора с ограничена подвижност

i>Брюж - вълшебният град приказка
Пригответе се да бъдете хипнотизирани от Брюж - един от най-красивите и пленителни градове в Европа, включен в Световното културно наследство на ЮНЕСКО и известен със своя шоколад, бира и брюжка дантела. След трансфер с автобус от Гент до Брюж (1ч.) ще се разходим в един цветен лабиринт от павирани улици, градинки, тихи площади, готически църкви и страноприемници. Ще преминем покрай Езерото на любовта, главния площад, кметството, пазара и църквата “Светата кръв“, в която се съхранява известната реликва на Светата кръв. Плачещи върби, пъстри лодки, бели лебеди, изобилие от цветя и шоколадови изкушения са само част от нещата, които предлага романтичният Брюж. Свободно време за разходка, за да усетим уникалната атмосфера и духа на този град-приказка!
Включва: автобус+ пешеходен тур+ свободно време
Продължителност: около 5 ч.
Цена: 53 евро
Важно: Екскурзията не е подходяща за хора с ограничена подвижност.

ПЕТИ ДЕН
02.11.2020 г.
Антверпен
След закуска Ви предлагаме брегова екскурзия до Брюксел - столицата на Белгия, сърцето на Европа и бижуто на северната култура. Връщане на кораба и обяд на борда. След обяд- свободно време в Антверпен – градът на Рубенс и второто по големина търговско пристанище в Европа. Наричан още „Диамантената столица на света“, Антверпен очарова с превъзходната си архитектура и изкуство. Вечеря на борда и отплаване.
Нощувка.

  • Брегова екскурзия Брюксел - сърцето на Европа
След трансфер от Антверпен до Брюксел (1ч.), екскурзията ще започне с панорамна обиколка в сърцето на Европейския съюз покрай внушителните сгради, в които се помещават Европейската комисия, Парламентът и Съветът на министрите. Ще преминем и покрай Японската пагода и паметника Атомиум- един от символите на града. Следва пешеходен тур през историческия център на града, за да видим Главния площад, къщата на гилдиите от 14в. и известната статуя на „Пикаещото момченце“ (Manneken Pis). Свободно време за разходка и пазаруване на сувенири преди да се върнем на кораба.
Включва: автобус+ пешеходен тур+ свободно време
Продължителност: около 5 ч.
Цена: 49 евро
Важно: Екскурзията не е подходяща за хора с ограничена подвижност

ШЕСТИ ДЕН
03.11.2020 г.
Неймеген
Закуска и пристигане в Неймеген - най-старият град в Нидерландия, известен с първия основан тук католически университет в страната. Освен със старинните улички и приятелска атмосфера, градът очарова и със своите кокетни кафенета, ресторанти и магазини, разположени на пешеходно разстояние. Свободно време за разходка и пазаруване. Обяд на борда или в града. Отплаване следобед. Вечерта - коктейл и прощална вечеря.
Нощувка.

СЕДМИ ДЕН
04.11.2020 г.
Кьолн
Пристигане в Кьолн. Закуска и освобождаване на кабините до 09:00 ч.Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222