Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

УЧЕНИЧЕСКИ ЕКСКУРЗИИ

Виена и Будапеща, без нощни преходи
Продължителност:  5 дни / 4 нощувки Транспорт:  Автобус
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Град на отпътуване
Час
Място
Цени на ранни записвания месец преди датата на отпътуване
Стандартна цена
Сливен 04:00 часа бензиностанция Еко - Дамарски мост
459 лв.
499 лв.
Стара Загора 05:00 часа паркинг жп гара
459 лв.
499 лв.
Чирпан 05:30 часа спирка Център
459 лв.
499 лв.
Пловдив 06:15 часа ШЕЛ на магистралата
439 лв.
479 лв.
София 08:30 часа Централна автогара, сектор Паркинг
419 лв.
459 лв.ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН:
Сливен - Будапеща
Отпътуване от съответния град. Транзитно преминаване през Сърбия. Пристигане в Будапеща вечерта. Настаняване в хотел в Будапеща или околностите. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:
Будапеща - Виена
Закуска. Денят започва с комбинирана автобусна и пешеходна панорамна обиколка на Бедапеща с професионален местен екскурзовод на български език (минимум 3 часа). Туристическа включва сградата на Парламента, Площада на героите, хълма Гелерт, Цитаделата, Рибарските кули, църквата „Св. Матиаш” и др. След обяд свободно време или по желание мини круиз по Дунав. Около 16:00 часа отпътуване за Виена. Настаняване в хотела във Виена или околностите. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:
Виена
Закуска. Свободно време или по желание комбинирана автобусна и пешеходна обзорна обиколка на Виена - панорамна обиколка на града (минимум 3 часа): двореца "Белведере", "Рингщрасе", Операта, двореца "Хофбург", паметника на Мария Терезия и музеите, катедралата „Св. Стефан“, Кметството, Парламента, Университета, Бургтеатъра, къщите на Хундертвасер, Центъра на ООН, Пратера и др. Пешеходна обиколка на стария град.
Следобед свободно време или по желание посещение на двореца "Шьонбрун", парка и зоопарка към него. Дворецът „Шьонбрун” е бил лятна резиденция на Хабсбургите, построена през 1696–1713 г. на мястото на ловна къща. Известен е с това, че по време на окупацията на Наполеон тук се е намирал щабът на императора, а в една от залите е свирил 6-годишният Моцарт. В "Шьонбрун" има 44 стаи, чийто интериор е подобаващо величествен, с изрисувани с фрески тавани, кристални полилеи и позлатени орнаменти. Паркът е направен по френски образец с подрязани дървета, митологични скулптури и фонтан на Нептун.
Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН:
Виена - Белград
Закуска. Отпътуване за Белград. При възможност кратка панорамна обиколка на града: храм „Св. Сава“, крепостта Калемегдан, църквата „Св. Петка“, църквата „Св. Ружица“ и др. Настаняване в хотел в Белград или околностите. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН:
Белград – Сливен
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване към България. Пристигане вечерта.Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222