Уважаеми клиенти, Направили сме промени в Договора за организирано туристическо пътуване в частта Общи условия. Може да се информирате за направените промени от секцията ни "документи".

Екскурзии в България

Седемте рилски езера
Продължителност:  2 дни / 1 нощувки
Транспорт:  Автобус
от: 89 лв.
или се обади на
тел.:0700 1 2222
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Резервация
Седемте Рилски езера са най-популярните и посещавани планински езера в България. Те са разположени стъпаловидно в голям циркус по северния склон на връх Дамга в северозападна Рила, между 2100 и 2500 м. надморска височина! Лесно е човек да ги посети, дори без специална екипировка или някаква предварителна подготовка.

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН
Отпътуване от гр.Сливен в 6.00ч. по маршрут Сливен - Стара Загора /тръгване в 7.00ч./ - Пловдив - Сапарева баня - Паничище. Сапарева баня е приятно и спокойно градче, облегнато от една страна на стръмните подстъпите на Северозападна Рила и от друга загледано в Южните меки склонове на Верила. Районът е екологично чист, поради липсата на производствена дейност, замърсяваща въздуха , водите и почвата.Повечето хора асоциират Сапарева баня с минералния извор, който е атракция в центъра на града. Температурата от 102° С го прави най-горещият минерален извор в Европа и единственият в България и континентална Европа гейзер-фонтан, изригващ на всеки 28 минути. Отпътуване за Паничище. Свободно време. Възможност за вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН
Закуска. Отпътуване за лифта, откъдето ще се изкачите до х. „Рилски езера“ - 2100 м надморска височина, която е отправна точка за разходката Ви до Седемте Рилски езера. Следващите четири-пет часа е времето, за което Вие ще разгледате без проблеми всички езера. Слизане от езерата. Отпътуване обратно за гр. Сливен.