Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

Екскурзии в България

Семейно лято в Приморско /собствен транспорт
Маршрут
Цената е на ден за 1 човек

Дати на отпътуване
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Туристически комплекс „Хелиос“ се намира в залива между градовете Приморско и Китен и предлага най-доброто от южното ни Черноморие на разумни цени. Тук се срещат морето, с неговите лечебните йонни пари, и вековната дъбова гора, която пречиства въздуха. Климатът е благоприятен, а за желаещите да съчетаят почивката с туризъм, наблизо има много исторически и културни паметници. Топлите води на морето и меките пясъци на плажовете са само на 180 метра от хотела. Прекрасен избор за летен отдих за семейства с деца, тъй като атракционите и местата за забавления на детския лагер, намиращ се на територията на комплекса, са на тяхно разположение.

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ И ХРАНЕНЕ
Хотел „Спорт Палас” 2* е красива четириетажна сграда, с дълбоки тераси и светли стаи. Хотелът предлага на своите гости триместни стаи или апартаменти, обзаведени с телевизор, хладилник, климатик, ежедневно хотелско обслужване. На територията на комплекса има асансьор, рецепция, басейн, кафе-бар, винарна, супермаркет, зала за конференции и др.
Храненето се осъществява в просторния ресторант на х-л „Хелиос” (само на 20 метра от „Спорт Палас”) и включва закуска, обяд и вечеря на шведска маса. В цената влизат и 2 напитки на възрастен турист (бира или вино; кафе или капучино).

ПЛАЖ И ЗАБАВЛЕНИЯ
Комплексът разполага със собствен участък от плажната ивица, с пясъчен плаж и спасители. Има и открит басейн. За активния отдих за семействата с деца в непосредствена близост се намира спортен комплекс с професионално футболно игрище с размери 100м х 50м, 2 баскетболни и 1 волейболна площадки, които се ползват безплатно по график. Атракционен парк, включващ стена за катерене, въжена градина, полигон за стрелба с лък, полигон за пейнтбол. Приключенска академия – Млад скаут, курс катерене, курс „Природа и знание” и др. В близост, на 100 м., са разположени 3 тенис корта, може да се ползват срещу допълнително заплащане, ориентировъчна цена - 20 лв. за 1 час за двама души. Картинг, конна база (на 5 км), СПА център (на 50 м.), аквапарк (на 1 км). Медицинско обслужване - собствена линейка на територията, мед. кабинет с денонощно дежурство на медицинско лице. Комплексът разполага с плажни заведения, обменен пункт; павилиони, пицария, супермаркет, сувенири и др. Град Приморско е на 1,5 кв, а град Китен е на 2 км.

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕЦАТА
На територията на комплекса е разположена Голяма сцена на открито (12 на 10 метра), с необходимото озвучаване и осветление. Традиционно се провеждат Международни и национални фестивали „Орфей пее с морето”; ”Българска роза”; Пленер за млади художници „Магията на Странджа”, които са включени в официалния културен календар на Министерството на културата. Ежедневно се провеждат музикални партита, тематични вечери и детски дискотеки. Център по изкуства с кръжоци: Театрален, Музикален, Танцов, Творчески, Поетичен и Ателие по изобразително изкуство.

Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222