Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

Екскурзии в България

Замъка в Равадиново, Созопол и аквапарк "Нептун"
Продължителност:  1 дни Транспорт:  Автобус
Дати на отпътуване
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Град на отпътуване
Място
Час
Цена
Сливен бензиностанция Еко - Дамарски мост
06:00 часа
39 лв.
Стара Загора паркинг жп гара
07:00 часа
49 лв.
Чирпан, при група над 10 човека спирка център
07:30 часа
59 лв.


ПРОГРАМА

Отпътуваме за Черноморието, където първата ни спирка е замъка „Равадиново”. Изграден изцяло от 20 000 тона камък, който е специално добит от недрата на Странджа планина, този замък се приема противоречиво, но и тези, които го наричат „пълен кич” и тези, които са запленени, не могат да отрекат въздействието му. Странджанският камък е мраморизиран варовик и присъства навсякъде – в оградата, изкуственото езеро, стените и кулите, параклиса и избата. Той съдържа следи от микродиаманти и през различните части на денонощието променя цвета си – сутрин е с оттенък на розово, през деня е бял, а по пълнолуние сияе.Това, което прави замъка още по-уникален е, че е построен във формата на кръст.
Свободно време за разглеждане на замъка.
Потегляме към към един от най-красивите и романтични градове по българското Черноморие - Созопол. Тук миналото е наслагвало пласт след пласт, за да създаде неповторимото излъчване на Созопол. Старата част на града е обявена за архитектурен и археологически резерват, в който могат да се видят сгради от различни епохи. Археологическият музей, тракийските надгробни могили, античните некрополи и крепостните стени – разглеждането им е като пътуване във времето.
Свободно време за самостоятелно разглеждане на старата част на града и обяд.
Следобедът посвещаваме на вълнуващи водни приключения в новопостроения аквапарк „Нептун”. Очаква ви истинска водна магия - десетки видове пързалки, водни кули, огромна изкуствена река, множество басейни, барове, заведения.
Отпътуване към Сливен, Стара Загора и Чирпан в 19:00 часа.Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222
Още предложения от дорис