Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

Екскурзия до Остров Тасос

Остров Тасос
Продължителност:  3 дни / 2 нощувки Транспорт:  Автобус
Маршрут
Ранни записвания - два месеца преди датата на отпътуване!

Дати на отпътуване
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Маршрут 1
Град на отпътуване
Място
Час
Сливен бензиностанция Еко - Дамарски мост 05:00 часа
Стара Загора паркинг жп гара 06:00 часа
Чирпан спирка Център 06:30 часа

Маршрут 2
Град на отпътуване
Място
Час
София Централна автогара, сектор Паркинг 03:00 часа
Пловдив ОМV до х-л "Санкт Петербург" 04:45 часа

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН
Отпътуване от Сливен в 05:00 ч. (бензиностанция Еко на Дамарски мост) по маршрут за Кавала. По пътя фото-пауза при древното селище Филипи, съхранило останки от древна Елада, Римската империя и Раннохристиянския период. Това е мястото, където е била покръстена първата християнка Лидия - бонус от фирма „Дорис“. Пристигане в Кавала следобед. Пешеходна разходка: църквата „Св. Богородица“, пристанището, Акведукта, крепостната стена. Свободно време. Отпътуване за Керамоти - пътуване с ферибот до един от най-красивите егейски острови - Тасос. Настаняване. По желание - вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН
Закуска. Туристическа програма - панорамна обиколка на Зеления остров с посещение на манастира „Св. Архангели“. Пешеходна разходка в столицата Лименас - военното пристанище, светилището на Посейдон, Акропола, Античния театър. Вечерта ще продължи по ваше желание с посещение на традиционна гръцка таверна. Очаква ви невероятен купон с изпълнения на живо на гръцки певци и много... счупени чинии!
Възможност за обзорна обиколка с кораб на о-в Тасос - Сънсет круиз, предоставяща уникална възможност за един различен поглед към острова и неговите забележителности. Незабравимо преживяване с продължителност 2,5 часа, в които са планирани 2 спирки за плуване и включена чаша вино или освежаваща напитка, придружена с плодова салата, сервирана на бюфет. Времетраене: от 18:30 до 21:00 ч. (часът на отплуване може да се промени в зависимост от часа на началото на залеза).
Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване с ферибот за Керамоти и от там за Александруполис. Туристическа програма в града. Ще имате възможност да видите прочутия фар и пристанището на града. Посещение на Митрополитската църква „Св. Никола“. Пауза на безмитната зона. Отпътуване за България.


Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222