Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

Екскурзия до Остров Тасос

Остров Тасос
Продължителност:  3 дни / 2 нощувки Транспорт:  Автобус
Дати на отпътуване
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Град на отпътуване
Час
Място
Цени за ранни записвания
Стандартна цена
Сливен 05:00 часа бензиностанция Еко - Дамарски мост
209 лв.
229 лв.
Нова Загора 05:30 часа спирка кръгово
209 лв.
229 лв.
Стара Загора 06:00 часа паркинг жп гара
209 лв.
229 лв.


ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН
Отпътуване от съответния град по маршрут за Кавала. По пътя - бонус ще бъде за вас фото-пауза при древното селище Филипи, съхранило останки от древна Елада, Римската империя и Раннохристиянския период. Това е мястото, където е била покръстена първата християнка Лидия.
Пристигане в Кавала следобед. Пешеходна разходка: църквата „Св. Богородица“, пристанището, Акведукта, крепостната стена. Свободно време. Отпътуване за Керамоти, откъдето ще отплаваме с ферибот до един от най-красивите егейски острови - Тасос.
Настаняване. По желание - вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН
Закуска. Туристическа програма - панорамна обиколка на Зеления остров, с посещение на манастира „Св. Архангели“. Пешеходна разходка в столицата Лименас - военното пристанище, Светилището на Посейдон, Акропола, Античния театър. Вечерта ще продължи по ваше желание с посещение на традиционна гръцка таверна. Очаква ви невероятен купон с изпълнения на живо на гръцки певци и много... счупени чинии!
Възможност за обзорна обиколка с кораб на о-в Тасос - Сънсет круиз, предоставяща уникална възможност за един различен поглед към острова и неговите забележителности. Незабравимо преживяване с продължителност 2½ часа, в които са планирани 2 спирки за плуване и включена чаша вино или освежаваща напитка, придружена с плодова салата, сервирана на бюфет. Ще имате възможност и да се насладите на невероятния морски залез. Времетраене: от 18:30 до 21:00 ч. (часът на отплуване може да се промени в зависимост от часа на началото на залеза).
Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН
Закуска. Освобождаване на хотела. Отплаване с ферибот за Керамоти и от там за Александруполис. Туристическа програма в града. Ще имате възможност да видите прочутия фар и пристанището на града. Посещение на Митрополитската църква „Св. Никола“.
Пауза на безмитната зона. Отпътуване за България.


Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222