Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

Екскурзии в Гърция

Мини почивка на остров Тасос
Продължителност:  4 дни / 3 нощувки Транспорт:  Автобус
Дати на отпътуване
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Град на отпътуване
Място
Час
Цена
Сливен бензиностанция Еко - Дамарски мост 03:00 часа 279 лв.
Казанлък бензиностанция OMV на изхода за Стара Загора 03:30 часа 289 лв.
Стара Загора бензиностанция ОМВ – Славянски 04:00 часа 279 лв.
Чирпан спирка Център 04:30 часа 279 лв.
Пловдив бензиностанция ОМВ - хотел "Санкт Петербург" 05:30 часа 259 лв.
София Централна Автогара, сектор Паркинг 07:30 часа 239 лв.

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН:
Тръгваме за вълнуващата ви почивка на Тасос от гр. Сливен по маршрут: Нова Загора - Стара Загора – Пловдив – София - Кавала. Пристигане в гр. Кавала следобед. Пешеходна разходка: църквата „Св. Богородица“, пристанището, Акведукта, крепостната стена. Свободно време. Отпътуване за Керамоти. По пътя - бонус от doris-bg.com - фото-пауза при древното селище Филипи, съхранило останки от древна Елада, Римската империя и ранно християнския период. Тук е покръстена първата християнка – Лидия.
От Керамоти пътуваме с ферибот към вашата почивка на Тасос. Настаняване в хотел 3*. Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:
Закуска. Срещу допълнително заплащане вашата мини почивка на Тасос продължава с обиколка на острова: женският манастир „Св. Архангел и Михаил“ и заливът на русалките „Алики”.
Продължаваме тази кратка, но съдържателна почивка на Тасос с разходка в столицата Лименас – военното пристанище, светилището на Посейдон, Акропола, Античният театър. На връщане в хотела посещаваме магазин и работилница за сребърна и златна бижутерия „Ирис”. Свободно време за почивка на Тасос.
Вечерта - посещение на традиционна таверна, по желание. Невероятен купон с изпълнения на живо на гръцки певци и много счупени чинии. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:
Закуска. Свободно време или възможност за още впечатления от вашата почивка на Тасос – екскурзия из старата столицата Панагия срещу допълнително заплащане. Древните криволичещи улички ще ви отведат стотици години назад във времето сред белоснежни къщи с каменни покриви и характерни балкони.
Кратката ви почивка на Тасос ще ви отведе до църквата „Панагия“, в която се съхранява личното знаме на крал Ричард Лъвското сърце. Всяка година на 15-ти август тук се стичат хиляди богомолци.
Ще посетите и старинна рафинерия на потомствени производители на зехтин. Включена е презантация на производството и възможност за закупуване на студено пресован зехтин и местни маслини – задължително ги пробвайте, докато сте на почивка на Тасос.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН:
Вашата кратка почивка на Тасос завършва. След закуска освобождаваме хотела. Отпътуваме с ферибот за Керамоти и от там – към България.


Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222