Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

Двудневна екскурзия до Кавала

Двудневна екскурзия до Кавала от София
Продължителност:  2 дни / 1 нощувки Транспорт:  Автобус
Дати на отпътуване
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Кавала се намира в североизточната част на континенталната част на Гърция, на брега на едноименния залив, близо до планината Символон. По склона на планината се спускат до водата бели градски къщи с живописни тераси, а крайбрежната улица се простира на почти пет километра покрай морето. Днешният Кавала е оживен търговски и курортен град, шумен, модерен и интересен.

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН:
Отпътуване от София в 06:00 ч. посока Кавала през ГКПП "Кулата". Около обяд пристигане в Курортния комплекс „Тоска Бийч“ - един от най-красивите курорти в този район на Гърция. Уникалната природа, в съчетание с хубавия плаж, са перфектно място за отдих. Свободно време за плаж. Следобед отпътуване към Кавала. Настаняване в хотел Esperia 3* или подобен. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:
Закуска. Туристическа обиколка на Кавала. Пешеходна разходка в централната част на града - пристанището, къщата на Мохамед Али паша (смятан за основател на съвременен Египет), Имарета, църквата "Св. Николай Чудотворец", църквата „Св. Богородица”, паметника на Мохамед Али и акведуктът "Камарес". Отпътуване към пещерата „Алистрати“ - една от най-красивите и интересни пещери в Гърция.
Отпътуване към България в късния следобед и пристигане в София вечерта.


Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222