Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

Екскурзии в Гърция

Великден на Халкидики с круиз до Света гора
Продължителност:  3 дни / 2 нощувки Транспорт:  Автобус
Маршрут
Сливен - София - Халкидики - София -Сливен

Дати на отпътуване
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Град на отпътуване Място Час Цена
Сливен бензиностанция Еко - Дамарски мост 02:00ч 289лв.
Стара Загора бензиностанция ОМВ – Славянски 03:00ч. 279 лв.
Чирпан централна спирка посока София 03:30ч. 279 лв.
Пловдив хотел Тримонциум 04:15ч. 269 лв.
София Централна автогара, сектор паркинг 06:00ч. 249 лв.


ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН:
Отпътуване от съответния град по маршрут Сливен - Стара Загора - Чирпан – Пловдив - София - ГКПП Кулата. Сутринта пристигане в Халкидики. Настаняване в хотел. Свободно време. Прибиране в хотела. Вечеря. По желание вечеря в гръцка таверна. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:
Закуска. Свободно време за плаж или по желание целодневен круиз до Света гора срещу допълнително заплащане. Корабът се движи на разстояние 500 м от западната страна на Света Гора. По програмата се виждат 8 големи манастира, както и няколко пристанища, между които и това на българския Зографски манастир. Около 13:30 ч. пристигаме в Урануполи (Небесен град), разположено на 1,5 км от границата на Света Гора. Свободно време за почивка в Уранополи, обяд или за разходка по множеството магазини за пазаруване. Около 14:30 ч. корабът се отправя към остров Амулиани, където има около 1 час почивка за плаж или разходка из селището на острова. Отпътуване към Ормос Панагиас под ритъма на гръцко бузуки. Круизът приключва около 17:30 ч. По време на круиза можете да опитате цицуро (гръцка ракия), поднесено със солено предястие и плодова салата за десерт. Връщане в хотела. Свободно време.
Участие в Тържествената Великденска литургия /включена в цената/, с включен трансфер от хотела до местната църква, където ще бъде отслужена литургия и запален свещеният огън, следва връщане обратно в хотела. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:
Закуска. Свободно време. На обяд отпътуване за езерото Керкини - разположено между планините Беласица (Керкини) и Круша, в северната част от Серското поле, един от националните паркове на Гърция. Известно е с невероятно разнообразие на флората и фауната. В района са регистрирани над 300 вида птици, голям брой от които са редки или застрашени от изчезване видове. Най-ярките представители на птичия свят в езерото Керкини са фламингото, пеликаните и кормораните. Около 18:00 отпътуване за България. Пристигане късно вечерта.



Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222