Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

Екскурзии в Гърция

Бузуки емоции в Солун за Деня на жената
Продължителност:  2 дни / 1 нощувки Транспорт:  Автобус
Маршрут
Сливен-Стара Загора-София-Солун-София-Стара Загора-Сливен

Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Три в едно - културен туризъм, шопинг и бузуки в Солун!

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН:

Отпътуване от Сливен за Гърция в 00:00 часа по маршрут Сливен - Стара Загора - София. Преминаване през българо-гръцката граница на Промахонас. Пристигане сутринта в Солун. Свободно време или продължаваме по желание с панорамна туристическа обиколка на града с професионален екскурзовод на български език - Бялата кула, църквата “Св. Димитър” и нейните катакомби, старата част на града и крепостните стени, Солунския залив, ротондата “Св. Георги”, крайбрежния булевард, паметника на Александър Македонски, арката на Галерий, руините на Римския дворец, Института на гръцкото театрално изкуство, Солунския университет и др.
Настаняване в хотел Vergina hotel 3 * или подобен в централната част на Солун. Вечеря по желание в таверна в района на Лададика (с предварителна заявка).
Вечерта ще продължи по Ваше желание с посещение на Бузуки бар в Солун с участието на Константинос Аргирос! Очаква Ви невероятен купон с изпълнения на живо на известни певци и много, много цветя...
Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:
Закуска. Бонус от "Дорис" - посещение на MALL MEDITERRANEAN COSMOS - най-големият МОЛ на територията на Балканския полуостров с 209 магазина, 37 ресторанта и кафенета, кина, детска градина, църква и амфитеатър с 400 места.
Следобед заминаване за България. Късно вечерта пристигане в България.Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222