Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

ЕКСКУРЗИИ

Мини СПА почивка в Турция
Продължителност:  4 дни / 2 нощувки Транспорт:  Автобус
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Маршрут 1
Сливен бензиностанция ЕКО на Дамарски мост 04:00 часа
Нова Загора спирка кръгово 04:30 часа
Стара Загора паркинг жп гара 05:00 часа

Маршрут 2
Град на отпътуване
Място
Час
София Централна автогара, сектор Паркинг 02:00 часа
Пловдив ШЕЛ до магистралата 03:30 часа
Чирпан спирка Център 04:15 часа

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН
Отпътуване от съответния град по посока Турция. Пристигане в Едремит, термалния курорт Гюре. Настаняване в хотел Adrina Termal & Spa 5 * - https://www.adrinahotel.com/. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН
Закуска. Свободно време, през което можете да се насладите на лукса и релакса, които ви предлага хотелът. Непременно си направете масаж, а можете и да се отдадете на оздравителни и разкрасителни СПА процедури, да плувате в басейна или да се възползвате от възможностите за активна почивка във фитнес центъра.
ИЛИ
Възможност за екскурзия до Пергамон (срещу допълнително заплащане). Древният изгубен град достигнал своя разцвет през Елинистическата епоха. Пергамското царство се е славило като културно средище в местността Еолия, близо до съвременния град Бергама. Именно в Пергамон се намира и втората по големина, след Александрийската, и значимост в света - антична библиотека. Качване с лифта до Пергамонския акропол, посещение на Храма на Траян, Олтара на Зевс, Светилището на Асклепий.
Местността около Бергама е наситена с история и Червената зала, останала от династията на Антонините, е сред руините от античен римски град. В различните епохи всеки оставя своята следа и история на мястото, и днес то е истински музей на цивилизациите. На връщане към хотела ще се отбием за разходка в Айвалък – свободно време в града. Фотопауза на остров Джунда и Шейтан софрасъ - трапезата на дявола.
Връщане в хотела. Възможност за СПА процедури и релакс.
Вечеря на шведска маса в хотела. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН
Закуска и отпътуване за България.
Спирка за фото пауза при древния град Троя, увековечен в Омировата Илиада. Немският археолог Хайнрих Шлиман открива античния град за света днес. Той не се спира пред отказите на Османската империя да започне разкопки, и така в далечната 1871 година работата стартира. Уви земята крие повече тайни и при разкопките се разкриват седем различни исторически пласта. Съкровището на Приам състоящо се от над 8 хиляди предмета, легендите около мястото и холивудската продукция Троя само увеличават интереса към легендата. Фото- пауза при Троянския кон, станал повратна точка в десетгодишната война между Спарта и Троя.
На връщане ще се отбием в Одрин – едно предпочитано място за пазар от българите. Градът е познат в българските летописи като Адрианополис, именно тук е една от най-епичните битки на цар Калоян с кръстоносците. Посещение на джамията Селимие – творение на прочутия Мимар Синан, базарът Араста до джамията, свободно време за разходка и пазар. Арена за много битки и пресечна точка за много народи и култури, ключовото местоположение на Одрин е помогнало на града да израсне като културен, исторически и търговски център в района.
Отпътуване за България.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН
Пристигане в България преди обяд.Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222
Още предложения от дорис