Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

ЕКСКУРЗИИ

Мини СПА почивка в Едремит, Турция
Продължителност:  4 дни / 3 нощувки Транспорт:  Автобус
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Хотел
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
Хотели
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Маршрут 1
Сливен бензиностанция ЕКО на Дамарски мост 04:00 часа
Нова Загора спирка кръгово 04:30 часа
Стара Загора паркинг жп гара 05:00 часа

Маршрут 2
Град на отпътуване
Място
Час
София Централна автогара, сектор Паркинг 03:00 часа
Пловдив OMV до х-л „Санкт Петербург” 04:30 часа
Чирпан спирка Център 05:15 часа


Разположен в крайната северозападна част на Мала Азия, Едремит е съвсем близо до крайбрежието на едноименния залив на Егейско море. Красивият град се намира сред плодородна равнина, заобиколен от маслинови гори, поля с царевица и жито. Градът е част от вилаета Балъкесир. На север се намира националният парк „Каз даъ”, който привлича с невероятната си природа, прекрасните зелени площи и горещи минерални извори. Явно красотата на мястото е ценена още от древността, тъй като именно тук се е провел първият в историята на човечеството конкурс за красота. В сянката на планината Ида (Каз Даъ) Парис дал златната ябълка на Афродита в своя известен „Съд на Парис“, признавайки я за най-красивата, пренебрегвайки другите две богини – Хера и Атина.
Модерният град Едремит е кръстен на древния град Адрамитион и като повечето селища в региона, носи в себе си очарователна смесица от древна история и модерен туризъм.


ПРОГРАМА


ПЪРВИ ДЕН
Отпътуване от съответния град по посока Турция. Пристигане в Едремит. Настаняване в хотел ADRAMIS TERMAL HOTEL 4 * www.adramis.com.tr. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН
Закуска. Свободно време, през което можете да се насладите на лукса и релакса, които ви предлага хотелът. Непременно си направете масаж, а можете и да се отдадете на оздравителни и разкрасителни СПА процедури, да плувате в басейна или да се възползвате от възможностите за активна почивка във фитнес центъра.
ИЛИ
Възможност за екскурзия.
Вечеря. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН
Закуска. Свободно време, през което можете да се насладите на лукса и релакса, които ви предлага хотела. Непременно си направете масаж, а можете и да се отдадете на оздравителни и разкрасителни СПА процедури, да плувате в басейна или да се възползвате от възможностите за активна почивка във фитнес центъра на хотела.
ИЛИ
Възможност за екскурзия.
Вечеря. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в България.Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222
Още предложения от дорис