Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

ПОЧИВКИ БЪЛГАРИЯ

SPA почивка в Девин, Дяволското гърло, Ягодинската пещера и екопътека Струилица
Продължителност:  3 дни / 2 нощувки Транспорт:  Автобус
Маршрут
Сливен – Стара Загора - Чирпан - Девин

Дати на отпътуване
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Град на отпътуване
Място
Час
Цена ранни записвания до месец преди датата на отпътуване
Стандартна цена
Сливен бензиностанция Еко - Дамарски мост 07:30 часа
144 лв.
149 лв.
Нова Загора спирка кръгово 08:00 часа
144 лв.
149 лв.
Стара Загора паркинг жп гара 08:30 часа
144 лв.
149 лв.
Чирпан спирка Център 09:00 часа
144 лв.
149 лв.

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН:
Отпътуване от Сливен в 07:30 ч. по маршрут Стара Загора - Чирпан – Девин.
Девин е един от най-посещаваните в Родопите курортен град. Привличащ туристи с топлите минерални извори, с географското си разположение, той предоставя възможност и за посещение на няколко от най-популярните природни забележителности в България - Триградското ждрело, Дяволското гърло и Ягодинската пещера. Районът привлича огромен брой посетители с многобройни уникални природни дадености и възможности за отдих, спорт и развлечения – ждрела, пещери, еко пътеки.
Пристигане в Девин в ранния следобед. Настаняване в SPA хотел Орфей 5*. Хотелът се намира в центъра на Девин, а сред предимствата му са уютната атмосфера и възможността за пълноценна почивка.
Свободно време, възможност за посещение на SPA центъра на хотела (минерални басейни - вътрешни и външен, джакузи, сауна, парна баня, фитнес). Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:
Закуска. Свободно време, възможност за посещение на SPA центъра на хотела.
По желание и срещу допълнително заплащане, екскурзия до пещерите „Дяволското гърло“ и Ягодинската пещера. Възможност за разходка по еко пътека Струилица – Калето – Лъката. Маршрутът минава през живописни пътеки, дървени мостчета, заслони, места за отдих и зона за риболов.
Връщане в хотела.
Вечеря. Възможност за посещение на нощен клуб към хотела (без входна такса). Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:
Закуска. Свободно време. Напускане на хотела и отпътуване за град Перущица. Посещение на Историческия музей, създаден през 1955 г., съхраняващ богатата история на това древно селище. Етнографската експозиция запознава с бита на населението: оръдия на труда, облекло, съдове, накити. Църквата „Св. Архангели Гавраил и Михаил” е част от музея. В нея по време на Априлското въстание перущенци са се крили и 7 дни са се сражавали за живота и свободата си. Строена е от брациговски майстори през 1847–1848 г.
Непосредствено до църквата се намира друга интересна забележителност - Дановото училище, първото класно училище в града. През 1876 г. училището е било превърнато в болница, функционираща със средствата на лейди Емили Странгфорд, английска общественичка, организирала събирането на помощи за пострадалото българско население след потушаване на Априлското въстание.
Отпътуване за Чирпан, Стара Загора и Сливен.Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222
Още предложения от дорис