Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

ГОРЕЩИ ОФЕРТИ

Златна Прага, с включена пешеходна обиколка
Продължителност:  6 дни / 3 нощувки Транспорт:  Автобус
Маршрут
България - Сърбия - Унгария - Словакия - Чехия

Дати на отпътуване
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Град на отпътуване
Час
Място
Цена ранни записвания до месец преди датата на отпътуване
Стандартна цена
Сливен 19:30 часа бензиностанция Еко - Дамарски мост
418 лв.
448 лв.
Стара Загора 20:30 часа паркинг жп гара
418 лв.
448 лв.
Чирпан 21:15 часа спирка център
418 лв.
448 лв.
Пловдив 22:15 часа ШЕЛ на магистралата
398 лв.
428 лв.
София 23:59 часа Централна автогара, сектор паркинг
378 лв.
408 лв.


ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН:
Отпътуване от съответния град в съответния час. Нощен преход.

ВТОРИ ДЕН:
Пристигане в Прага следобед. Настаняване в хотела. Програмата продължава с кратък тур “Нощна Прага“, с продължителност 2-3 часа, по време на който ще усетите неповторимата атмосфера на града. Ще разгледаме стария еврейски квартал "Йозефов", Мала Страна, Старе место с малките криволичещи улички и с невероятни легенди, ще се насладим на прекрасно осветената нощна Прага.
Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:
Закуска. Пешеходна обиколка на Прага с местен екскурзовод (минимум 3 ½ часа): Храдчани - Пражки храд, който е най-важният символ на Бохемия и седалище на Парламента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедрала "Св. Вит". Ще видим още Мала Страна - бароковата църква от XVIII век "Свети Николай", в която по време на престоя си в града е свирил Моцарт; Карловият мост с многобройните статуи, магазинчета за сувенири, улични музиканти. Ще се насладим на Старе Место - старият градски площад с Кметството и на световноизвестния часовник от XIV век, издигнати в чест на придобития тогава статут на кралска резиденция. Разходка по Вацлавския площад - център на търговския, обществен и културен живот на Прага.
Следобед туристическа програма по желание: свободно време в Прага, с възможност за посещение на Художествената галерия, Музея на Сметана или Музея на Алфонс Муха (ползва се градски транспорт).

ИЛИ

По желание - полудневна екскурзия до Велке Поповице и замъка „Конопище”. Посещение на пивоварна „Kozel” във Велке Поповице, една от най-старите и известни пивоварни в Чехия. Отпътуване за замъка „Конопище” - един от най-значимите в страната замъци, построен през XIV век, съхранил невероятна колекция от исторически оръжия, мебели, картини и гоблени (не е включена в цената). Връщане в Прага.
Вечерта не пропускайте Пражките бирхалета, защото всичко, което сте чували за тях, е вярно.
Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН:
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна еднодневна екскурзия до Карлови Вари – един от най-привлекателните курорти в света, невероятна комбинация от лечебна вода, природа и старинна архитектура. Обиколка на града - хотел „Термал“, прочутите карловарски Колонади, Гейзерът, бароковата църква "Мария Магдалена", хотел "Пуб", Руската църква.
Посещение на пивоварния завод "Пилзен". Историята на легендарната марка бира Pilsner Urquell започва в едноименния град през 1842 г. По време на двучасовото посещение ще се запознаете с историята на най-голямата и модерна пивоварна в Чехия, ще имате възможност да научите подробности за технологията на производство, да дегустирате бира. Таксата за вход се заплаща на място – около 180 чешки крони. Съветваме ви да предвидите връхна дреха. Връщане в Прага.
Предлагаме да изживеете една незабравима чешка фолклорна вечер с традиционно шоу с вечеря, включваща богато традиционно меню на базата на оригинални рецепти от чешките баби. С вечерята се предлагат неограничено количество напитки – бира, бяло/червено вино, безалкохолни напитки, вода. Туристите ще бъдат посрещнати с медовина – традиционната славянска напитка, наречена „течно злато”, високо ценена от древни времена и една от най-старите алкохолни напитки, познати на човека. Танцьори и музиканти, облечени в традиционни народни носии от чешки и моравски регион, ще забавляват туристите в продължение на 2 ½ часа. Туристите могат да участват активно в програмата, да научат някои чешки песни, танци и игри.
Нощувка.

ПЕТИ ДЕН:
Закуска. Напускане на хотела. Свободно време в центъра на Прага - необходимо е ползване на градски транспорт. По желание и предварителна заявка - разходка с корабче по река Вълтава. Следобед – отпътуване за България. Нощен преход.

ШЕСТИ ДЕН:
Прибиране в България следобед.
Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222
Още предложения от дорис