Посетете ни във Facebook
Facebook
Посетете ни в Google +
Google+
Посетете ни в Twitter
Doris - Блог
Skype чат с оператор

ГОРЕЩИ ОФЕРТИ

СПА уикенд - термите на Букурещ
Продължителност:  2 дни / 1 нощувки Транспорт:  Автобус
Маршрут
Сливен - Стара Загора - Букурещ - Стара Загора - Сливен

Дати на отпътуване
Резервирай или се обади на 0700 1 2222
Дата на отпътуване
Бр. възрастни
Бр. деца (0-15 год.)
Програма
цени и условия & допълнителни екскурзии
Проверка на резервация
Град на отпътуване
Час
Място
Цена ранни записвания до месец преди датата на отпътуване
Стандартна цена
Сливен 05:00 часа бензиностанция Еко - Дамарски мост
119 лв.
129 лв.
Стара Загора 06:00 часа паркинг жп гара
119 лв.
129 лв.
Казанлък 06:30 часа бензиностанция OMV
119 лв.
129 лв.


ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН:
Отпътуване от Сливен за Румъния в 05:00 ч. Преминаване през българо-румънската граница по Дунав мост – Русе. Пристигане в Букурещ - града на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като „Малкия Париж”.
Свободно време в района на парк център Therme Bucuresti или възможност за посещение Центъра (включва транспорт, не включва входни такси). Парк център Therme Bucuresti се намира на 15 минути извън Букурещ и разполага не само с топли басейни, а също и с най-голямата закрита и открита градина в Румъния, в която има над 800 хиляди растения и стотици видове дървета, включително и най-голямата плантация на истински палми в Европа. Най-забележителната атракция на комплекса обаче е т.нар. Дърво на живота, което е един от най-редките ботанически видове в момента и създава усещане за тропическа ваканция, разположена само на минути от центъра на Букурещ.
Центърът е разделен на три основни зони, всяка от които - с определена тема:
  • The Palm - както подсказва името, е посветена на релаксация сред 500 палмови дървета. Това е най-голямата градина от този тип в Европа;
  • Elysium - предназначена е за термални бани и за тези, които биха искали да се насладят на приятни масажи;
  • Galaxy – това е центърът за забавления. Тук можете да се насладите на басейн с вълни - най-големият в Румъния, или пък да се пуснете по една от многото пързалки. А когато сте достатъчно уморени, може да спрете за едно питие в бара край басейна.
Настаняване в хотел в Букурещ. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:
Закуска. Свободно време. Срещу допълнително заплащане - обзорна обиколка на Букурещ и посещение на Парламента с местен екскурзовод – Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Парламента, Патриархалната катедрала и двореца, Университета, площада на Патриаршията, църквата „Св. св. Константин и Елена” с мощите на св. Димитър Басарбовски.
Бонус - Посещение на Музея на селото и народното творчество, по желание (има входна такса). Това е един от петте подобни комплекси в света. Разположен край езерото Херастрау, в парковата част на Букурещ. Етнографския парк разполага с около 300 постройки представящи бита на различните области на Румъния – с вятърни мелници, дървени църкви, воденици и къщички - едно почти истинско румънско селце.
Отпътуване за България в късния следобед.Как да резервирам
По телефона:
0700 1 2222